Scoala Profesionala Leova Școala
Profesională Leova
+373 26322185 Telefon

Campania națională de prevenire și dialog social ,,Bună ziua”

05.12.2021
🚓În cadrul Campaniei naționale de prevenire și dialog social ,,Bună ziua”, la Instituția Publică Școala Profesională or.Leova , a fost desfășurată o activitate, organizată în comun cu angajații Inspectoratul de Poliție Leova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Leova, Sectorul Poliției de Frontieră Leova.
🚒În cadrul activității elevii și angajații Instituția Publică Școala Profesională or.Leova au fost informați despre activitatea poliţienească comunitară, despre măsurile de prevenire a infracționalității, abandonul de domiciliu în rîndul copiilor.
🚨S-a discutat despre Campania „16 zile împotriva violenței în bază de gen”, marcată în fiecare an în perioada 25 noiembrie – 10 decembrie și are drept scop creșterea gradului de conștientizare și de a mobiliza societatea pentru a preveni violența și a intensifica eforturile pentru a găsi soluții și pentru a lua măsuri pentru a opri acest fenomen global, cu un impact negativ asupra vieții și sănătății femeilor și fetelor.
🚦În contextul marcării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități elevii au fost îndemnați la înțelegere și respect reciproc, pentru a descuraja atitudinile de violență și discriminativă față de aceste persoane.
👏Au fost prezentate mijloacele speciale din dotare, automobilele din dotare, etc. ale poliției, IGSU și IGPF Leova, au fost împărțite pliante informative.